Οι προσφορές μας

Το NIRO Systems, ο πόλος έλξης του αναγνωστικού κοινού της πόλης και των επισκεπτών της, εισέρχεται σε ένα νέο κόσμο προσφορών προκειμένου να καλύψει τους πιο απαιτητικούς αναγνώστες, να εισάγει νέες ιδέες και να προσφέρει προιόντα σε απίστευτα χαμηλές τιμές. Η δημιουργία μιας σταθερής φιλικής σχέσης με τους υπάρχοντες αναγνώστες αλλά και η δημιουργία καινούριων, ικανοποιημένων πελατών αποτελεί προτεραιότητα και επιδίωξη.

Το βιβλιοπωλείο NIRO Systems λαμβάνοντας υπόψη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία την οποία αντιμετωπίζει η χώρα μας, έχει έρθει σε συννενόηση με τους κυριότερους εκδοτικούς οίκους και συμφώνησαν στην διάθεση βιβλίων με νέες τιμές, χαμηλότερες τουλάχιστον κατά 50% από τις επίσημες οριζόμενες λιανικές τιμές. Στο NIRO θα βρείτε μεγάλη γκάμα από εκπτωτικά βιβλία λογοτεχνιάς για όλες τις ηλικίες από τις εκδόσεις Πατάκη, Λιβάνη, Μεταίχμιο και Σαββάλα.

Σχεδόν κάθε μήνα, υπάρχουν προσφορές σε κάποιο είδος με κύριο σκοπό την ανταμοιβή της εμπιστοσύνης σας πρός το κατάστημα μας και την εξοικονόμηση των χρημάτων σας για μελλοντικές αγορές. Επισκεφτείτε μας και μάθετε περισσότερα!